Găsește review-ul corect

Termeni și condiții

1. Termeni folosiți – explicați pe înțelesul tuturor:
Site = pagina web – masinicorecte.ro -(și moderatoriii săi), cu toate aplicațiile și secțiunile acesteia
Utilizator = orice persoană fizică și/sau juridică, în vârstă de cel puțin 18 ani, care accesează site-ul masinicorecte.ro
Anunț = ofertă publică lansată de un Utilizator prin care este prezent un vehicul cu scopul vânzării
Vânzător = Utilizatorul site-lui masinicorecte.ro care oferă spre vânzare unul sau mai multe vehicule sau produse conexe
Cumpărător = Utilizatorul site-ului masinicorecte.ro care cumpără unul sau mai multe vehicule sau produse conexe afișate pe masinicorecte.ro
Vehicul = autoturism, motocicletă, autoutilitară, autocamion sau orice alt tip de autovehicul.
Moderatori = persoanele care verifică un Anunț înainte ca acesta să apară pe site.
Termeni și condiții = prezentul contract de utilizare
Furnizor = societatea PFA Dragotescu A. Cosmin-Daniel, cu sediul social în str. Crisului, nr 11, Craiova, la Oficiul Registrului Comerțului sub nr. F16/905/2019, având Codul Unic de Înregistrare 41739427

2. Acceptarea condițiilor
Folosirea site-ului masinicorecte.ro presupune acceptarea necondiționată și în totalitate a acestor Termeni și Condiții. Prin folosirea site-ului masinicorecte.ro, se intelege atât accesarea, vizitarea, înregistrarea unui cont pe site, cât și/sau folosirea serviciilor de publicare pe Site a anunțurilor pentru vânzarea sau cumpărarea unui Vehicul. Te rugăm să acorzi câteva minute pentru a le citi. Ne rezervăm dreptul de a modifica și actualiza această pagină în orice moment. Pagina Termeni și condiții este disponibilă permanent și poate fi consultată oricând.
Orice Utilizator care accesează site-ul masinicorecte.ro și/sau care oferă informații cu caracter personal prin intermediul formularelor disponibile pe Site își dă consimțământul ca datele sale să fie colectate și prelucrate de catre Furnizor pentru prestarea în condiții optime a serviciilor precum și în scopuri de marketing, inclusiv marketing direct, cu respectarea și fără a fi prejudiciate drepturile persoanei vizate în contextul prelucrării datelor cu caracter personal, respectiv informarea persoanei vizate, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție asupra datelor, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a se adresa justiției. Totodată, Utilizatorul are dreptul să se opună prelucrării datelor personale care îl privesc și să solicite ștergerea datelor. Pentru exercitarea oricăruia dintre aceste drepturi, Utilizatorul se poate adresa cu o cerere scrisă în acest sens, datată și semnată, la următoarea adresă: Str. Crisului, nr 11, Craiova. Autoritățile pot solicita anumite informații care pot conduce la identificarea unui Utilizator, conform prevederilor legale aplicabile.

3. Descrierea serviciilor oferite
masinicorecte.ro este un site de anunțuri online unde poți publica anunțuri cu Vehicule sau poți căuta printre anunțurile publicate deja de către alți Utilizatori.

3.1. Adăugarea unui anunț
Ne dorim ca toate Anunțurile publicate să fie scrise corect și să fie conforme cu realitatea. Din acest motiv, aprobarea/publicarea anunțurilor nu se face instantaneu, acestea fiind verificate de o echipă specializată care are dreptul de a le corecta și publica ulterior acestor verificări, sau după caz, corecturi. Te rugăm să acorzi atenție și să ții cont de Regulile de postare ale unui Anunț (secțiunea 6), întrucât ne rezervăm dreptul de a respinge și/sau șterge anunțurile care nu respectă aceste reguli.
Ne rezervăm dreptul de a modifica tipul contului unui Utilizator din Persoană Fizică în cont de tip Companie dacă în acel cont există mai mult de 10 anunțuri.
Pentru a adăuga un Anunț trebuie să deții un cont pe site-ul masinicorecte.ro și să fii autentificat(ă) în contul masinicorecte.ro înainte de a completa formularul care se deschide la click pe butonul ”Adaugă Anunț”. Te rugăm să completezi date reale de contact, astfel încât să poți fi contactat de Cumpărători sau de utilizatorii care doresc mai multe informații despre autoturismul, vehiculul sau piesele oferite de tine.
Numărul de telefon completat în contul tău poate fi validat în orice moment, fără nici un cost din partea ta. Pentru a valida un număr de telefon, acesta trebuie să aparțină unei rețele de telefonie mobilă din România. Pe un singur cont, poți valida oricâte numere de telefon dorești. Un număr de telefon validat pe un cont, nu mai poate fi validat pe un alt cont, asociat altei adrese de e-mail.
Prin trimiterea anunțului spre publicare către Site, declari că ești de acord în totalitate și necondiționat cu toate clauzele prezentului document.
Perioada de valabilitate a unui Anunț este de 30 de zile, cu posibilitatea de a prelungi acest termen. Prin reînnoire instant, contra cost, anunțul tău va reveni la începutul listei cu anunțuri și va beneficia de același grad de vizibilitate precum publicarea sa inițială.Prețurile pentru Reînnoirea instant diferă în funcție de categorie și metoda de plată aleasă.

3.2. Promovarea contra cost
a) Promovarea unui anunț în lista de anunțuri. Acest tip de promovare constă în:
• Afișarea anunțului în topul listei în cadrul categoriei în care a fost adăugat
• Evidențierea anunțului cu eticheta Promovat
• Includerea anunțului în galeria cu anunțuri promovate
• Reînnoirea anunțului o dată, de trei ori sau de șase ori, în funcție de pachetul de promovare ales. Prin Reînnoire, anunțul va reveni la începutul listei cu anunțuri și va beneficia de același grad de vizibilitate precum publicarea sa inițială.
• Moderare cu prioritate față de anunțurile adăugate la nivel gratuit
Metodele de plată disponibile sunt:
1. Card de debit/credit (acceptăm Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro),
2 Plata din contul masinicorecte.ro(aceasta nu este disponibilă în cazul în care soldul creditului este zero).
Un Utilizator poate alege să își promoveze contra cost unul sau mai multe anunțuri. Acestea pot fi atât anunțuri deja publicate pe site, cât și anunțuri nou adăugate.
Factura aferentă serviciului de promovare pentru unul sau mai multe anunțuri, trebuie solicitată în maximum 15 zile calendaristice de la data tranzacției. Eliberăm facturi doar pentru plățile efectuate prin Card.
În cazul în care un produs de promovare și-a atins scopul și produsul descris în cadrul anunțului a fost vândut înainte de expirarea perioadei de promovare, zilele rămase nu se raportează și nu pot fi utilizate pentru promovarea unui alt anunț. Asemănător, în cazul în care dezactivezi un anunț pentru care ai ales un produs de promovare, zilele rămase nu se raportează și nu pot fi utilizate pentru promovarea unui alt anunț.
În cazul în care un anunț nou adăugat cu promovare nu respectă Reguile de utilizare ale Site-ului, acesta nu va fi publicat pe masinicorecte.ro. Suma plătită pentru promovarea anunțului nu va fi restituită, ci va fi încărcată în contul masinicorecte.ro și va putea fi folosită oricând pentru promovarea oricărui anunț activ.

În cazul în care un anunț deja afișat pe masinicorecte.ro este modificat și promovat în același timp, anunțul va fi afișat ca Promovat imediat, dar modificările vor fi verificate de moderatorii masinicorecte.ro. Dacă modificările aduse nu vor fi aprobate de moderatorii Site-ului deoarece nu respectă Regulile de utilizare, anunțul va rămâne afișat ca Promovat, dar va publicat pe Site în forma în care a fost acceptat anterior modificării. Suma plătită pentru promovarea acestuia nu va fi restituită masinicorecte.ro, întrucât a fost deja folosită pentru promovarea acelui anunț.
Anunțurile pentru care un Utilizator a achiziționat un pachet de promovare vor fi afișate pe masinicorecte.ro în cel mai scurt timp posibil din punct de vedere tehnic. În cazul în care un anunț, pentru care un Utilizator a achitat un pachet de promovare, nu poate fi afișat pe Site în 24 de ore după confirmarea plății și moderare, din cauza unor motive tehnice sau oricare alte motive neprevăzute, suma plătită pentru promovare nu se rambursează . De asemenea, dacă un anunț, pentru care un Utilizator a achiziționat un pachet de promovare, nu este afișat corespunzător pe masinicorecte.ro din cauza unor motive tehnice, suma platită de către utilizator nu va fi rambursată, vom ajusta perioada de promovare corespunzător cu situația neprevăzută apărută, astfel încât să nu existe inadvertențe între serviciul plătit și durata de afișare a anunțului promovat.
Dacă, din cauza unor motive tehnice, anunțul nu este afișat în galeria cu Anunțuri Promovate, utilizatorul nu poate solicita rambursarea sumei aferente pachetului de promovare achizitionat sau a zilelor în care anunțul nu a fost afișat în galeria cu Anunțuri Promovate, întrucât nu restituim sumele în bani, dar compensăm orice inadvertențe între serviciul plătit și durata de afișare a anunțului promovat în contul Utilizatorului pe site-ul masinicorecte.ro sau vom restitui contravaloarea întregului pachet de promovare în contul masinicorecte.ro, în funcție de situația neprevăzută apărută.
b) Promovarea unui anunț pe prima pagină a site-ului masinicorecte.ro
Acest tip de promovare constă în afișarea anunțului pe una dintre pozitiile disponibile pe prima pagină a site-ului masinicorecte.ro (doar versiunea pentru desktop/laptop). Prețurile pachetelor de promovare pe prima pagină diferă în funcție de categoria și perioada de afișare aleasă.
Un Utilizator poate achiziționa concomitent cele două tipuri de promovare menționate mai sus pentru același anunț.

3.3. Adăugarea la ”Favorite”
Un utilizator poate salva unul sau mai multe anunțuri în contul său, în lista Anunțuri Favorite. Vânzătorul al cărui produs/imobil/ofertă de muncă a fost salvat ca Favorit de către un posibil Cumpărător, va fi notificat și va avea posibilitatea de a contacta Cumpărătorul prin intermediul mesageriei site-ului masinicorecte.ro
Asemănător, un Utilizator poate salva la Favorite una sau mai multe Căutări efectuate pe site în funcție de anumite criterii de interes, urmând a fi notificat în momentul în care apar anunțuri noi care corespund criteriilor alese în căutarea salvată.

4.Dreptul de autor
Întregul conținut al paginii masinicorecte.ro, prin conținut înțelegându-se imagini, texte, grafică, inclusiv Anunțul în forma publicată pe site pentru care Vânzătorul cedează dreptul de utilizare, neexclusiv, în favoarea Furnizorului, aplicații, link-uri și orice alt conținut audio-vizual, cât și design-ul grafic, codul sursă și orice alte date și informatii aparțin Site-ului, Furnizorului și afiliaților acestuia. Aceste informații sunt protejate conform Legii drepturilor de autor și legilor care privesc dreptul de proprietate intelectuală și industrială. Informațiile publicate pe masinicorecte.ro nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metodă fără acordul scris al reprezentantului legal al Furnizorului. Nerespectarea acestor condiții se pedepsește conform legii în vigoare.
Prin publicarea unui anunț pe site-ul masinicorecte.ro tu afirmi, garantezi și susții că deții toate drepturile de autor pentru imagini, text și conținut și nu încalci dreptul de proprietate intelectuală al unei terțe părți. Tu ești singurul răspunzător pentru tot ceea ce postezi și de consecința publicării unui Anunț.
Publicând anunțul pe site-ul masinicorecte.ro accepți să acorzi către Furnizor o licență cu titlu gratuit, nelimitată în timp și irevocabilă prin care transmiți către Site toate drepturile asupra materialului postat. De asemenea, ești de acord ca Anunțurile publicate pe site-ul masinicorecte.ro pot fi puse la dispoziția publicului de către Furnizor pe toate și oricare dintre platformele sale on-line și prin oricare alte mijloace, precum: televiziune, radio, bannere, Internet, panouri publicitare sau comunicate de presă.

5. Limitarea răspunderii
Ne străduim să îți oferim cel mai bun serviciu, dar nu îți putem promite că va fi perfect, drept urmare nu îți putem oferi nici o garanție că site-ul masinicorecte.ro va fi disponibil neîntrerupt sau fără erori. În ceea ce privește materialele pe care le postezi pe masinicorecte.ro, îți reamintim că tu ești direct răspunzător de conținutul și veridicitatea acestora. Furnizorul, site-ul masinicorecte.ro și/sau moderatorii săi nu garantează în nici un fel pentru disponibilitatea, calitatea sau cantitatea (sau oricare alte aspecte) produselor care fac obiectul Anunțurilor și nu își asumă nici un fel de răspundere pentru veridicitatea Anunțurilor afișate pe masinicorecte.ro. În niciun caz Furnizorul, site-ul masinicorecte.ro și/sau moderatorii săi nu vor fi răspunzători pentru orice daune directe, indirecte, incidentale sau de consecințele ce rezultă din lipsa de acuratețe a conținutului, erori, pierderi sau stricăciuni de orice fel apărute în urma folosirii oricărui conținut postat, transmis prin e-mail sau oricum altfel făcut disponibil prin Site. De asemenea, Furnizorul, site-ul masinicorecte.ro și/sau moderatorii săi nu vor fi răspunzători pentru activitățile Utilizatorilor, în special pentru furnizarea de conținut sau date eronate în ceea ce privește proprietatea care face obiectul unui Anunț.
În cazul unui conflict, te rugăm sa ne contactezi și vom căuta o rezolvare amiabilă, urmând îndeaproape reglementările în vigoare. În cazul agravării conflictului și dacă rezolvarea amiabilă a eșuat, va fi necesar să apelăm la instanțele judecătorești competente.
Pentru siguranța ta, îți recomandăm să verifici întotdeauna informații legate de concursurile și campaniile organizate de noi pe pagina noastră masinicorecte.ro sau pe pagina oficială de Facebook

6. Reguli de postare și reguli de bună conduită pe site-ul masinicorecte.ro
Pentru a crea un loc în care toată lumea să revină cu plăcere, Moderatorii site-ului masinicorecte.ro vor înlătura anunțurile incomplete sau incorecte și pe acelea care nu respectă prevederile acestor Termeni și Condiții, așadar, aprobarea anunțurilor nu se face automat și instantaneu. Pentru a evita o situație neplăcută în care un Anunț este respins, am creat câteva reguli pe care te rugăm să le ai în vedere atunci când adaugi un anunț pe masinicorecte.ro:
*** Pe masinicorecte.ro sunt acceptate doar anunțurile care fac referire la: autoturisme, aflate pe teritoriul țării. Anunțurile care fac referire la oricare alt produs/serviciu vor fi respinse. Anunțurile cu conținut ilegal, imoral sau care nu au legătură cu tematica site-ului masinicorecte.ro nu vor fi acceptate.
*** Este permisă publicarea unui singur Anunț pentru același Vehicul. Anunțurile care fac referire la mai multe Vehicule sau anunțurile care vor fi identificate ca fiind duble sau tentative de fraudă, vor fi respinse sau retrase ulterior de pe Site.
*** Dacă dezactivezi un anunț în scopul repostării lui, anunțul nou nu va fi acceptat și nu va apărea pe site, întrucât ai posibilitatea de a Activa anunțul pe care l-ai dezactivat și pe care îl poți regăsi în lista Anunțuri Dezactivate.
*** Anunțul publicat într-un județ este vizibil atât în toată România cât și în județele vecine, de aceea nu este necesară (și nu va fi acceptată) publicarea aceluiași anunț în mai multe județe.
*** Te rugăm să nu faci publice date cu caracter personal în descrierea Anunțului (serie și număr carte identitate, CNP, cont bancar, etc) sau să oferi ca date de contact numere de telefon cu suprataxă, întrucât aceste anunțuri nu vor fi acceptate.
*** Te rugăm să folosești majuscule numai acolo unde este necesar, adică la începutul titlului și pentru numele unor mărci/brand-uri. Titlurile scrise numai cu majuscule vor fi înlocuite cu minuscule de moderatorii site-ului masinicorecte.ro. De asemenea, vor fi eliminate din titlu cuvinte nerelevante pentru produsul sau serviciul comercializat (exemplu: vând, ofertă, urgent, etc.), adrese de e-mail, link-uri sau semne de punctuație consecutive, inutile.
*** Sunt acceptate doar Anunțuri prin care vinzi un Vehicul, nu și anunțurile de tip Cerere.
*** Te rugăm să publici anunțuri în doar limba Română și să folosești un limbaj corespunzător.
*** Te rugăm să nu adaugi link-uri către alte website-uri în descrierea anunțului tău, întrucât moderatorii site-ului masinicorecte.ro au dreptul de a le șterge
*** Anunțurile prin care utilizatorii site-ului masinicorecte.ro s-ar putea simți discriminați pe criteriul rasei, naționalității, limbii, religiei, sexului sau orientării sexuale, etniei, bolilor sau apartenenței la o categorie defavorizată, nu vor fi publicate.
*** Anunțurile care conțin prețuri sau informații care generează confuzie sau sunt considerate neserioase de către Furnizor (de exemplu, dar fără a se limita la: preţuri de 1 euro sau preţuri mult inferioare pieţei și/sau statisticilor aflate la dispoziţia Furnizorului) nu vor fi publicate.
*** Nu vor fi acceptate anunțuri care conțin obiecte obținute prin furt, înșelăciune sau alte tipuri de infracțiuni și bunuri ce se află în afara țării
*** Nu vor fi acceptate anunțuri prin care se oferă servicii de anulare/ eliminare /rezolvare filtru particule,DFP, FAP, EGR, SCR, DTC, O2, ADBLUE (“anulare FAP” sau “rezolvare DFP” sau “ADBLUE OFF” etc.)
*** Dacă un Anunț este modificat și produsul sau serviciul din cadrul Anunțului a fost înlocuit, modificarea va fi respinsă, iar Anunțul va fi în continuare vizibil pe site în forma în care a fost acceptat anterior. Această regulă se aplică și în cazul în care un anunț este editat, dar modificarile încalcă una din prezentele Reguli, acestea vor fi respinse de către moderatorii site-ului masinicorecte.ro, iar anunțul va fi menținut pe site în forma în care a fost acceptat anterior.
***Reguli referitoare la imagini:
* Imaginile utilizate trebuie să fie clare și să reflecte starea actuală a Vehiculului;
* Imaginile care nu au legătură cu Vehicul vor fi șterse de către moderatorii masinicorecte.ro iar anunțul va fi publicat fără imagini;
* Imaginile care conțin watermark-uri, sigle sau alte însemne ale altor website-uri concurente vor fi șterse de către moderatorii masinicorecte.ro;
* Imaginile utilizate trebuie să nu aibă nicio restricție, fiind interzisă utilizarea unor imagini care sunt grevate de drepturi ale unor terți, în special de drepturi de proprietate intelectuală ale unor terți.

7. Eligibilitatea, înregistrarea și anularea
• site-ul masinicorecte.ro este destinat persoanelor fizice și/sau juridice cu vârsta de cel puțin 18 ani și capacitate deplină de exercițiu.
• Prin înregistrare, Utilizatorul confirmă că are cel puțin 18 ani. Datele profilului creat pe site-ul masinicorecte.ro trebuie să fie reale, complete și actualizate. Nu sunt permise înregistrări multiple cu aceeași adresă e-mail.
• Datele de autentificare sunt confidențiale. Îți recomandăm să îți iei măsuri de precauție și să îți alegi o parolă puternică, pe care să nu o dai nimănui.
• În cazul în care, din diverse motive, dorești să renunți la contul tău gratuit pe site-ul masinicorecte.ro, trimite-ne un e-mail pe adresa contact@ masinicorecte.ro și îți vom dezactiva contul, iar toate anunțurile tale vor fi retrase de pe Site. După dezactivarea contului, putem păstra informații referitoare la conținutul publicat de tine pentru o perioadă de 12 luni. În acest caz, conform politicii de confidențialitate și a protecției datelor cu caracter personal, Site-ul poate furniza detalii referitoare la un Anunț (indiferent de natura lor) numai organelor competente, în urma unei solicitări oficiale primite din partea acestora.
• După dezactivarea contului și retragerea tuturor anunțurilor de pe site, nu putem garanta eliminarea imediată a rezultatelor de căutare în motoarele de căutare. Indexarea motoarelor de căutare este independentă de site-ul masinicorecte.ro
• Ne rezervăm dreptul de a șterge sau edita orice Anunț care nu respectă Termenii și Condițiile, în orice mod. Te vom informa despre motivul modificării. De asemenea, ne rezervăm dreptul de a bloca sau dezactiva un cont dacă primim raportări repetate referitoare la unul sau mai multe anunțuri care nu respectă cele menționate în prezentul document, al căror conținut nu este conform cu realitatea ori încalcă în orice alt mod vreo prevedere legală și poate aduce prejudicii securității activităților altor utilizatori ai site-ului masinicorecte.ro.

Maşinicorecte.ro este cea mai mare platforma online de prezentări auto/review-uri din Romania.
masinicorecte.ro© 2022. All rights reserved.