Găsește review-ul corect

FIAT 500 Abarth

FIAT 500 Abarth

Ce probleme are FIAT 500 Abarth – Cat costa FIAT 500 Abarth – Cum se conduce si cat consuma  FIAT 500 Abarth – Cum se intretine FIAT 500 Abarth
  • Intro: care este pretul unui FIAT 500 Abarth, istoria FIAT 500 Abarth, de ce sa alegi FIAT 500 Abarth
  • Prezentare Motor: in acest capitol aflati, in detaliu, povestea motorului FIAT 500 Abarth. Daca motorul de pe FIAT 500 Abarth a fost fiabil. Cum se intretine corect un motor de FIAT 500 Abarth. Intervalul de service. Ce trebuie sa schimbam preventiv.
  • Prezentare Interior si Exterior: In acest capitol discutam despre jante, parbriz, portbagaj, anvelope, siguranta, vopsea si tabla  FIAT 500 Abarth. La interior va prezentam tapiteria din piele sau textil, plasticul si ornamentele interioare, analizam spatiul interior, locul pe bancheta din spate si vizibilitatea. Va prezentam instrumentarul de bord, sistemul multimedia, torpedoul si o parere despre pozitia la volan.
  • Test de Consum si Condus: Pentru a fi relevant conducem masina prin oras, pe drumuri nationale si pe autostrada. In video primiti informatii despre consumul scos in conditii de trafic diferite.

Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru și rămâi la curent cu cele mai recente articole scrise de echipa masinicorecte.ro.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Categorii

Articole Recente

Despre noi

Vlad Micşunescu
Blog Editor

Nu suntem cameramani profesionisti, dar am facut cel mai tare canal auto romanesc de pe youtube. Nu suntem jurnalisti auto, dar am creat cea mai mare platforma online de review-uri auto din Romania. Onestitatea fata de cei care ne privesc. Acesta este secretul. Va multumim!

Maşinicorecte.ro este cea mai mare platforma online de prezentări auto/review-uri din Romania.
masinicorecte.ro© 2022. All rights reserved.