Găsește review-ul corect

10 lucruri pe care nu le stiai despre BMW
10 lucruri pe care nu le stiai despre BMW

10 lucruri pe care nu le stiai despre BMW

decembrie 20, 2022
0 Comentarii
  1. BMW a inceput ca o companie de productie de motociclete in anul 1916, iar numele sau este o abreviere a denumirii “Bayerische Motoren Werke” (Adica “Uzinele Bavareze de Motoare” in germana).
  2. In 1922, BMW a inceput sa produca si masini, folosind motoarele pe care le producea pentru motociclete. Primul sau model de masina a fost o limuzina de lux numita Dixi.
  3. In anii 1930, BMW a dezvoltat unul dintre cele mai cunoscute modele ale sale, BMW 328, care a devenit unul dintre cele mai apreciate masini sport din perioada interbelica.
  4. In anii 1950, BMW a inceput sa produca si masini de curse, iar in anii 1970 a intrat pe piata americana cu modelele sale de masini de pasageri.
  5. In anii 1980, BMW a lansat seria sa de masini de lux, numita “7 Series”, care a devenit una dintre cele mai apreciate masini de lux din lume.
  6. In anii 1990, BMW a lansat prima sa masina hibrida, BMW 745h, care a fost una dintre primele masini hibride de lux disponibile pe piata.
  7. BMW a fost una dintre primele companii care a adoptat tehnologia de propulsie electrica, lansand prima sa masina electrica, BMW i3, in 2013.
  8. BMW a dezvoltat o gama larga de modele de masini, de la masini de pasageri mici si compacte, la masini de teren si SUV-uri, pana la masini de lux si masini sport.
  9. BMW este una dintre putinele companii care produce atat motociclete, cat si masini, iar gama sa de motociclete include atat motociclete de strada, cat si motociclete de teren.
  10. In ultimii ani, BMW a dezvoltat si o gama de vehicule autonome, incepand cu prototipul sau de masina autonoma, BMW iNEXT, care a fost prezentat in 2018.

vezi cum arata un interior de BMW SERIA 7 

vezi video cu noul BMW I7

Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru și rămâi la curent cu cele mai recente articole scrise de echipa masinicorecte.ro.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Categorii

Articole Recente

Despre noi

Vlad Micşunescu
Blog Editor

Nu suntem cameramani profesionisti, dar am facut cel mai tare canal auto romanesc de pe youtube. Nu suntem jurnalisti auto, dar am creat cea mai mare platforma online de review-uri auto din Romania. Onestitatea fata de cei care ne privesc. Acesta este secretul. Va multumim!

Maşinicorecte.ro este cea mai mare platforma online de prezentări auto/review-uri din Romania.
masinicorecte.ro© 2022. All rights reserved.