Găsește review-ul corect

BYD a primit 5 stele Euro NCAP pentru crossoverul său electric Atto 3
BYD a primit 5 stele Euro NCAP pentru crossoverul său electric Atto 3

BYD a primit 5 stele Euro NCAP pentru crossoverul său electric Atto 3

octombrie 30, 2022
0 Comentarii
BYD a primit un râvnit rating de siguranță Euro NCAP de cinci stele pentru crossoverul său electric Atto 3.

Notele acordate de Programul european de evaluare a autovehiculelor noi (NCAP) nu sunt obligatorii, deoarece acesta nu certifică vehiculele pentru utilizarea pe șosea. Însă consumatorii europeni sunt atenți la testele de siguranță ale Euro NCAP, iar producătorii de automobile comercializează agresiv ratingurile bune.

BYD încearcă să se afirme în Europa și a dezvăluit prețurile provizorii pentru trei vehicule complet electrice care vor fi livrate în șase țări europene.

Atto 3 va fi vândut la prețul de 38.000 de euro, în timp ce două modele de dimensiuni medii, SUV-ul Tang și sedanul Han, au un preț de 72.000 de euro.

Săptămâna trecută, compania germană de închirieri auto Sixt a declarat că s-a angajat să cumpere aproximativ 100.000 de EV-uri de la BYD în următorii ani.

Săptămâna aceasta, BYD a lansat în India modelul Atto 3, care se vinde în China sub denumirea de Yuan Plus.

Mobilize Limo, o masina facuta de Renault in colaborare cu Jiangling Motors

 

Rivalii de fabricație chineză

Alte două mașini fabricate în China – Citroen C5 X, construit de o societate mixtă între Stellantis și Dongfeng, și Mobilize Limo, un sedan electric fabricat de Renault, împreună cu Jiangling Motors, au primit ambele calificative de patru stele.

Luna trecută, rivalul chinez Great Wall Motor a primit calificative de cinci stele pentru SUV-ul hibrid Coffee 01 al mărcii sale WEY și pentru sedanul electric Funky Cat al mărcii ORA.

Sedanul electric EQE de la Mercedes-Benz s-a numărat printre alte vehicule care au primit miercuri un rating de cinci stele.

Sistemul de asistență a șoferului – inclusiv unul care mută mașina pe cea mai lentă bandă de pe autostradă și o oprește dacă șoferul nu mai răspunde – a făcut din acest vehicul cel mai bine cotat până acum pentru funcțiile de conducere asistată, a declarat Euro NCAP.

 

Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru și rămâi la curent cu cele mai recente articole scrise de echipa masinicorecte.ro.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Categorii

Articole Recente

Despre noi

Vlad Micşunescu
Blog Editor

Nu suntem cameramani profesionisti, dar am facut cel mai tare canal auto romanesc de pe youtube. Nu suntem jurnalisti auto, dar am creat cea mai mare platforma online de review-uri auto din Romania. Onestitatea fata de cei care ne privesc. Acesta este secretul. Va multumim!

Maşinicorecte.ro este cea mai mare platforma online de prezentări auto/review-uri din Romania.
masinicorecte.ro© 2022. All rights reserved.