Găsește review-ul corect

Dacia Spring 2024: un nou motor electric de 60 CP si autonomie de 200 km
Dacia Spring 2024: un nou motor electric de 60 CP si autonomie de 200 km

Dacia Spring 2024: un nou motor electric de 60 CP si autonomie de 200 km

octombrie 24, 2022
0 Comentarii
Dacia Spring se pregătește pentru un restyling până la sfârșitul anului 2023

Renault intenționează să lanseze o versiune restilizată, potrivit unor informații neoficiale publicate de site-ul francez largus.fr.

Evoluția estetică atât a exteriorului, cât și a interiorului Daciei Spring va fi mai mult decât remarcabilă, după cum ne asigura largus.fr. La exterior, modificări notabile vor fi aduse la grila, farurile, barele de protecție, luminile din spate și o altă serie de detalii estetice asemănătoare cu cele ale viitorului Duster și Bigster.

Interiorul va primi, de asemenea, o serie de modificări relevante. Potrivit aceleiași surse, planșa de bord din spatele volanului ar putea adopta un ecran digital, în timp ce în zona centrală a planșei de bord ar putea fi instalat un ecran mare.

Din punct de vedere tehnic, Spring ar trebui să aibă același motor de 44 CP, însă se pare ca va primi un nou motor electric de 60 CP, ceva mai puternic. În ceea ce privește bateria, capacitatea acesteia ar putea ajunge la un total de aproximativ 30 kWh, o cifră care ar trebui să asigure o autonomie de aproximativ 200 de kilometri.

 

 

Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru și rămâi la curent cu cele mai recente articole scrise de echipa masinicorecte.ro.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Categorii

Articole Recente

Despre noi

Vlad Micşunescu
Blog Editor

Nu suntem cameramani profesionisti, dar am facut cel mai tare canal auto romanesc de pe youtube. Nu suntem jurnalisti auto, dar am creat cea mai mare platforma online de review-uri auto din Romania. Onestitatea fata de cei care ne privesc. Acesta este secretul. Va multumim!

Maşinicorecte.ro este cea mai mare platforma online de prezentări auto/review-uri din Romania.
masinicorecte.ro© 2022. All rights reserved.