Găsește review-ul corect

SsangYong Motor intenționează să suspende producția
SsangYong Motor intenționează să suspende producția

SsangYong Motor intenționează să suspende producția

decembrie 10, 2022
0 Comentarii
SsangYong Motor intenționează să suspende producția pentru câteva zile în această lună din cauza lipsei de semiconductori, a anunțat compania într-un document de reglementare.

Reducerile de producție la uzina sa de 250.000 de unități/an din Pyeongtaek, la 70 km sud de Seul, ar urma să înceapă pe 8 decembrie, urmând ca producția să fie reluată pe 14 decembrie. Compania operează, de asemenea, o fabrică de motoare în Changwon.

Ssangyong a ieșit luna trecută, după 18 luni, dintr-un program de reeșalonare a datoriilor  în urma achiziționării unei participații de 62% din companie de către un consorțiu condus de firma locală de oțel și produse chimice KG Group. Acționarul majoritar anterior, Mahindra & Mahindra din India, deține în prezent 10,15% din acțiuni.

Ssangyong a vândut 104.566 de vehicule la nivel global în primele 11 luni ale anului, în creștere cu 39% față de vânzările din anul anterior.

 

Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru și rămâi la curent cu cele mai recente articole scrise de echipa masinicorecte.ro.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Categorii

Articole Recente

Despre noi

Vlad Micşunescu
Blog Editor

Nu suntem cameramani profesionisti, dar am facut cel mai tare canal auto romanesc de pe youtube. Nu suntem jurnalisti auto, dar am creat cea mai mare platforma online de review-uri auto din Romania. Onestitatea fata de cei care ne privesc. Acesta este secretul. Va multumim!

Maşinicorecte.ro este cea mai mare platforma online de prezentări auto/review-uri din Romania.
masinicorecte.ro© 2022. All rights reserved.