Găsește review-ul corect

VW ID.7 - Passat-ul electric se lauda cu o autonomie de 700 km
VW ID.7 - Passat-ul electric se lauda cu o autonomie de 700 km

VW ID.7 – Passat-ul electric se lauda cu o autonomie de 700 km

ianuarie 5, 2023
0 Comentarii
După ce a fost anunțat în urmă cu câteva zile, Volkswagen ID.7 își face prima apariție publică. Sedanul electric își lasă în urmă stadiul de prototip pentru a promite o autonomie de până la 700 de kilometri.

Cel mai mare târg de tehnologie de pe planetă, CES din Las Vegas, a căpătat multă greutate în calendarul de lansări al producătorilor auto. Înconjurate de o atmosferă de mare noutate, multe mărci aleg să lanseze unele dintre cele mai importante modele ale lor, în principal electrice, pe pământ american. Continuând această mică tradiție, Volkswagen ID.7 este prezentat în societate, deși este încă acoperit de un camuflaj gros care ne împiedică să vedem pe deplin cum va arăta designul său. Cu toate acestea, Volkswagen ne-a arătat primele date și acestea sunt foarte bune.

Până acum, îl cunoșteam sub numele de Volkswagen ID. Aero. Prezentată la mijlocul anului trecut, berlina medie a avut mereu în minte un rival direct: Tesla Model 3. Deși era un secret de taină, Volkswagen a schimbat denumirea oficială pentru versiunea de serie, optând pentru numele ID.7. Un nume mult mai în ton cu restul familiei. Acesta va deveni al șaselea model global al companiei, al cincilea în Europa, după ID.3, ID.4, ID.5 și ID. Buzz.

În linii mari, designul lui Volkswagen ID.7 este foarte ascuțit și aerodinamic. Profilul său arată clar o linie de coupé foarte bine trasată, cu o parte frontală de atac joasă care îi permite să ofere un coeficient de rezistență la înaintare de numai 0,23. În ceea ce privește proporțiile sale, ținând cont de faptul că va fi rivalul direct al lui Model 3, presupunem o lungime aproximativă de 4,7 metri, Volkswagen nu a confirmat-o încă. Ceea ce a comunicat este un ampatament lung de 2,97 metri, cu 10 centimetri mai mult decât adversarul său american

Sub această caroserie atrăgătoare, acoperită cu un vinil de camuflaj, se ascunde platforma MEB a celor de la Volkswagen. Aceeași structură care propulsează restul flotei ID. Deși nu au fost furnizate date despre baterie, nici despre compoziție și nici despre capacitate, Volkswagen ID.7 a anunțat o autonomie aproximativă de 700 de kilometri în ciclul de omologare WLTP. O informație excelentă care, dacă se va confirma în procesul de omologare, va însemna să bată restul rivalilor din categorie, inclusiv Hyundai Ioniq 6, al treilea în competiție în această bătălie comercială.

 

 

Volkswagen știe foarte bine că actualul său sistem multimedia lasă mult de dorit atât în ceea ce privește calitatea, cât și comportamentul. Șeful companiei a promis că va remedia problema la viitoarele versiuni. ID.7 prezintă un sistem complet reînnoit, care concentrează toată atenția pe un ecran multimedia mare de 15 inci. Echipamentul a fost simplificat și făcut mai intuitiv, reducând numărul de atingeri necesare pentru a acționa toate funcționalitățile. Noului ecran i se vor adăuga un mic tablou de bord digital și un Head-Up Display cu realitate augmentată. Toate aceste tehnologii vor fi lansate de Volkswagen ID.3.

 

 

Germanii au raportat că lansarea sa finală este programată pentru al doilea trimestru al anului, cu intrarea în primăvară. Sosirea sa la dealeri va avea loc la începutul verii pe cele trei piețe principale: America de Nord, Europa și China. Prețul este, deocamdată, necunoscut, deși în Spania tarifele ar trebui să pornească de la cifre apropiate de 50.000 de euro.

 

articol preluat din www.autonews.com

 

Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru și rămâi la curent cu cele mai recente articole scrise de echipa masinicorecte.ro.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Categorii

Articole Recente

Despre noi

Vlad Micşunescu
Blog Editor

Nu suntem cameramani profesionisti, dar am facut cel mai tare canal auto romanesc de pe youtube. Nu suntem jurnalisti auto, dar am creat cea mai mare platforma online de review-uri auto din Romania. Onestitatea fata de cei care ne privesc. Acesta este secretul. Va multumim!

Maşinicorecte.ro este cea mai mare platforma online de prezentări auto/review-uri din Romania.
masinicorecte.ro© 2022. All rights reserved.