Găsește review-ul corect

Alfa Romeo Giulietta Veloce 1.75 TBi 2017
Alfa Romeo Giulietta Veloce 1.75 TBi 2017

Alfa Romeo Giulietta Veloce 1.75 TBi 2017

Ce probleme are o Alfa Romeo Giulietta Veloce 1.75 TBi – Cat costa o Alfa Romeo Giulietta Veloce 1.75 TBi – Cum se conduce si cat consuma o Alfa Romeo Giulietta Veloce 1.75 TBi – Cum se intretine o Alfa Romeo Giulietta Veloce 1.75 TBi

 

  • Intro: care este pretul unei Alfa Romeo Giulietta Veloce 1.75 TBi, istoria Alfa Romeo Giulietta Veloce 1.75 TBi, de ce sa alegi o Alfa Romeo Giulietta Veloce 1.75 TBi
  • Prezentare Motor: in acest capitol aflati, in detaliu, povestea motorului Alfa Romeo Giulietta Veloce 1.75 TBi. Daca motorul de pe Alfa Romeo Giulietta Veloce 1.75 TBi a fost fiabil. Cum se intretine corect un motor de Alfa Romeo Giulietta Veloce 1.75 TBi. Intervalul de service. Ce trebuie sa schimbam preventiv.
  • Prezentare Interior si Exterior: In acest capitol discutam despre jante, parbriz, portbagaj, anvelope, siguranta, vopsea si tabla  Alfa Romeo Giulietta Veloce 1.75 TBi. La interior va prezentam tapiteria din piele sau textil, plasticul si ornamentele interioare, analizam spatiul interior, locul pe bancheta din spate si vizibilitatea. Va prezentam instrumentarul de bord, sistemul multimedia, torpedoul si o parere despre pozitia la volan.
  • Test de Consum si Condus: Pentru a fi relevant conducem masina prin oras, pe drumuri nationale si pe autostrada. In video primiti informatii despre consumul scos in conditii de trafic diferite.

 

Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru și rămâi la curent cu cele mai recente articole scrise de echipa masinicorecte.ro.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Categorii

Articole Recente

Despre noi

Vlad Micşunescu
Blog Editor

Nu suntem cameramani profesionisti, dar am facut cel mai tare canal auto romanesc de pe youtube. Nu suntem jurnalisti auto, dar am creat cea mai mare platforma online de review-uri auto din Romania. Onestitatea fata de cei care ne privesc. Acesta este secretul. Va multumim!

Maşinicorecte.ro este cea mai mare platforma online de prezentări auto/review-uri din Romania.
masinicorecte.ro© 2022. All rights reserved.